tatry1.jpg
Poznajemy miejsca pracy
Poprawiono: 24 październik 2022

W środę, 19 października, klasy gastronomiczne IVTŻG i  IIITŻG uczestniczyły w wycieczce zawodowej. Wyjazd zorganizowała pani Dorota Kulig-Marcisz, a dodatkową opiekę sprawowały panie Małgorzata Zięba i Beata Łęczycka. Tym razem młodzież gościła w Hotelu Czarna Owca w Piwnicznej-Zdroju. Uczniowie zapoznali się z układem funkcjonalnym hotelu, usytuowaniem sal konferencyjnych, restauracji, baru oraz wyposażeniem pokoi i apartamentów.

Młodzież mogła także poznać bogatą ofertę karty menu, liczne atrakcje, które oferuje hotel gościom np. wieczory góralskie czy seanse i noce saunowe.

Składamy serdeczne podziękowania pani manager hotelu – Marii Gruceli za poświęcony czas, rzetelne i kompetentne przedstawienie organizacji pracy w kuchni, restauracji, części spa i pobytowej.

 

Galeria zdjęć >>>